Voel je Goed !

sport

Gezond eten en bewegen ? Voel je Goed!' Wilt u afvallen? Wilt u zich gezonder voelen? Veel mensen weten wel dat gezond eten en bewegen belangrijk is. Maar zij vinden het moeilijk om het ook echt te doen. Er zijn overal verleidingen, en het is ook niet duidelijk wat nou goed voor je is.. Na een succesvolle eerste cursus gaat er in oktober een nieuwe Voel je Goed! cursus van start.

Voel je Goed ! is voor volwassenen die willen werken aan een gezonder gewicht en moeite hebben met taal. Je volgt in kleine groepjes gedurende 20 weken taalgerichte praktijk- en leefstijllessen. Je leert informatie beter te begrijpen, waardoor je gezondheidsvaardigheden verbeteren. Elke les ga je ook bewegen.

Informatiebijeenkomst

Voel je Goed! is elke maandag van 10.00 uur tot 12.30 uur in De Kajuit aan de Prins Bernhardlaan 26a in Delfzijl. De eerste les start op maandag 28 oktober. Op maandag 14 oktober is er een informatiebijeenkomst van 10.00 uur tot 12.00 uur. De lessen zijn gratis.

Begeleiding

Elke les zijn Ellen Wollerich (Beweegcoach gemeente Delfzijl) samen met Esmee Udema (Diëtheek Delfzijl) en twee vrijwilligers van het Taalhuis aanwezig.

Opgave en meer informatie

Neem voor opgave of meer informatie contact op met Ellen Wollerich via 06 26 97 52 08 of e.wollerich@hvdsg.nl.