(Passend) vrijwilligerswerk

vrijwilligerswerk

Vrijwilligers dragen op een prachtige manier bij aan de samenleving. Zij zijn werkzaam in allerlei verschillende sectoren. Zoekt u ook vrijwilligerswerk?

Website vrijwilligersgroningen.nl

VrijwilligersGroningen is een digitale vrijwilligersvacaturebank waar organisaties en nieuwe vrijwilligers elkaar kunnen vinden. Er zijn altijd vacatures bij u in de buurt, die passen bij uw interesses en ervaring. Kijk maar eens op de website.

Steunpunt Vrijwilligerswerk Delfzijl

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Delfzijl bemiddelt tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties of inwonersinitiatieven en promoot het belang van vrijwilligerswerk binnen de gemeenten Delfzijl en Appingedam.

Passend Vrijwilligerswerk

Voor sommige mensen lijkt de afstand tot vrijwilligerswerk te groot. Soms hebben mensen meer begeleiding nodig om passend vrijwilligerswerk te vinden.

U kunt ook bij het VrijwilligersSteunpunt in Delfzijl terecht als:
• u al langere tijd niet meer actief bent in werk of vrijwilligerswerk;
• als de stap om weer iets op te pakken (te) groot is geworden;
• u wel vrijwilligerswerk wilt doen, maar onzeker bent over u zelf of uw mogelijkheden;
• de plek waar u vrijwilligerswerk kunt doen aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

Gezamenlijk gaat u op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij u past. Als u begint met het vrijwilligerswerk kunt u ook begeleiding krijgen. In de folder '/download/1338-passend-vrijwilligerswerk.pdf' kunt u meer lezen over Passend Vrijwilligerswerk.

Landelijke regelingen

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties